Dit biedt MOW

Binnen de dagbesteding hebben we 5 afdelingen:

- Atelier
- ’t Praethuys
- ’t Winkeltje
- Tuin
- Puur

Atelier

 
In het Atelier worden spullen gemaakt die we verkopen in ’t Winkeltje. Van plantenhangers tot mozaïek en van opgeknapte meubeltjes tot onderzetters.

 

’t Praethuys
In ’t Praethuys gaat het vooral om ‘ontmoeten’. Het is een klein buurthuisje, een plek om een kopje koffie te drinken, een krantje te lezen of een praatje te maken. Maar we organiseren er ook klaverjasmiddagen, bingomiddagen en een voorjaars- en Kerstmarkt.

 

’t Winkeltje

’t Winkeltje is de plaats waar leuke cadeautjes en handige spullen verkocht worden voor kleine prijsjes. Maar ook de jam die we maken van het fruit uit eigen tuin en de groenten en bloemen die we zelf kweken worden in ’t Winkeltje verkocht.

 

Tuin


MOW-dagbesteding beschikt over een grote tuin. We hebben bloemen, groenten, fruit en vooral veel moois om van te genieten. Dat moet allemaal bijgehouden worden. Werk zat!

Puur
Bij Puur maken we de jam die we in ’t Winkeltje verkopen. Maar ook voor het maken van allerlei andere lekkere dingen draaien wij onze hand niet om. Binnen ‘Puur’ gaat het vooral om duurzaamheid en puur natuur.